У соціальній мережі оприлюднили дуже приємний пост для всіх любителів іспанського телесеріалу в жанрі кримінальної драми «Паперового будинку». На фотографії можна побачити всіх акторів у всій красі.

Відповідний знімок показали на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Фанатам серіалу повідомили, що вже не за горами фінальні серії «Паперового будинку», що говорить про те, що шанувальники в передчутті. Однак, в очі потрапили дві дуже цікаві жінки зі знімка.

Паперовий будинок, фото: Instagram

"Вчора на передпоказі "Паперового будинку" зібралися всі актори серіалу Завтра вже виходять фінальні серії, чекаєте? Більше фото дивись за посиланням в описі", - підписаний знімок за участю зірок всіма улюбленого серіалу.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Варто відзначити, що на фотографії особливу увагу привернуло дві жінки. Одна з них дуже сильно схожа на російську співачку і дочку Примадонни Крістіну Орбакайте, а друга жінка на Аллу Пугачову. Юзери соціальної мережі відразу ж звернули на це увагу і написали в коментарях. Знайшлися і справжні фанати, які чекають продовження серіалу від Нетфлікс.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова, скріншот

"Артуріто навіть тут бісить", "що там роблять Пугачова з Орбакайте?", "Де Найробі?","даааааа", "Денвер просто", "крім Берліна жоден/одна не вміє виглядати респектабельно і елегантно, паноптикум якийсь, натужная придурь через силу", "шикарні", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про те, як створювався популярний серіал паперовий будинок.

Нагадаємо, що у мережі виговорилися про новий серіал Поклик пекла.