Відома українська співачка і фронт-вумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна поділилася новими кадрами з відпочинку. Зірка разом з родиною покаталася на верблюдах.
Юлія Саніна має багато шанувальників саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.
Цього разу Юлія Саніна вирішила поділитися серією фото з родинного відпочинку. Виявилося, що під час відпустки до них завітала Катя Осадча зі "Світського життя" аби зняти сюжет для програми.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

Всі вони разом вирушили до верблюдів та навіть покаталися на них серед пустелі. Там Саніна вирішила весело провести час з сином Данею та поспускалася з піщаних гірок.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

"Верблюдів багато не буває 😍 Не пропустіть репортаж у "Світському житті" з пустелі вже цієї неділі!", - так Юлія Саніна підписала опубліковані кадри.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

Фото зі сторінки Юлії Саніної

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще
На одному з фото Юлія Саніна позує зі всією своєю родиною та телеведучою Катериною Осадчою. Фронт-вумен гурту The Hardkiss одягла чорні штани та напівпрозору зелену блузку. Що цікаво, співачка вирішила доповнити свій образ головною фішкою Каті Осадчої - капелюшком.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

Саніна одягла солом'яний капелюх з ланцюжком від відомо українського дизайнера Руслана Багінського. Ведуча "Світського життя" позувала у схожому капелюсі, однак білого кольору.
Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss похизувалася райським відпочинком з родиною: "Я щаслива"