Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Зовсім недавно чоловік показував двоповерховий будиночок, який будується для їх сімейства. Він зі своєю дружиною Христиною вже дуже хочуть потрапити туди, де буде тепло, затишно і буде звучати сміх.

Вова Остапчук, фото з Instagram

А зараз, хоча вже не перший випадок, Володимир показав дружину, яка прийшла після чергової тусовки.

"П'яна жінка - радість у домі😂", - пише Остапчук у публікації.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Телеведучий показав п'яну Христину в білій сукні, з вирізом на одній ніжці. Він поцікавився, чи випила вона - хоча це був очевидний факт. Після чого, Гірник спробувала виправдатися, що не так багато і випила. Але на цьому моменті Володимир і підловив її, попросивши сказати "синхрофазотрон", з чим дружина і не впоралася.

Володимир Остапчук, фото з Instagram

"Зрозуміло😂 знову за старе взялася", "Вічно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як Кріс намагається вимовляти складні або іноземні слова", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимира Остапчука порівняли в шкільні роки і зараз: "Тепер зрозуміло, чому він боїться погладшати"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Остапчук викинув з голови "голодну тусу" і зайнявся ніжностями з дружиною: "Божевільне відчуття"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук показав, як його втішила дружина після "невдалої" вечірки у день пам'яті: "Ми можемо все"