Відома співачка, Народна артистка України Софія Ротару попри те, що вже багато років на сцені є досить затребуваною співачкою. Вона досить часто гастролює та бере участь у різноманітних зйомках.

Цього разу Софія Ротару на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 430 тисяч осіб, поділилася кадрами з новорічної зйомки.

На опублікованому кадрі Народна артистка позує разом з дівчатами з балету. Для новорічного виступу Ротару обрала довгу золотисту сукню. Свій образ вона доповнила ніжним макіяжем та романтичними локонами.

Фото зі сторінки Софії Ротару

"Новорічні зйомки ❄️", - так Софія Ротару підписала опубліковане фото.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Фанатам Софії Ротару сподобалося її нове фото, тому вони прийнялися залишати для неї компліменти. До того ж деякі з них відзначили, що 74-річна співачка добре виглядає на свій вік і може дати фору молодим дівчатам.

"Красуня Софія Михайлівна!😘🧡", "Найкраща 🌞💖", "На фоні Софії Ротару поруч всі невзрачні", "Софія Михайлівна, Ви виглядаєте неперевершено і як ровесниця дівчат, які поруч👍", "Софія Михайлівна, як же ми сумували.. Дуже розкішно виглядаєте!!!!!", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Софія Ротару наспівала у Берліні на космічну суму: стало відомо, які гонорари отримує Народна артистка. Стало відомо, які гонорари отримує Народна артистка України Софія Ротару

Також Знай писав, Ротару покинула улюблену племінницю Sonya Kay в найважливіший день її життя: "Де Софія Михайлівна?"

Раніше Знай повідомляв, Софія та Ауріка Ротару розповіли про відвідини Криму:"Чекаємо на повернення"