Відома російська балерина АнастАсія Волочкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз знаменита Діва поділилася знімком зі своїми коханим на ім'я Михайло, хоча ще недавно лежала на руках у іншого чоловіка. При цьому вони знаходяться на кухні і можна помітити, що Анастасія використовувала дуже багато макіяжу.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"А ось і мій коханий!❤ Міша❤️ @borisovskii це він!❤ ️Записуємо нову пісню😉🎤 Це любов!🙏❤️ А тваринки його вже давно мої друзі. Хая і Рудольф😊", - пише Волочкова в публікації.

Користувачі в коментарях не оцінили, що у Анастасії вже з'явився новий "улюблений" чоловік. Їй навіть запропонували не називати їх по іменах, так як важко запам'ятати хто з них хто. Тому всі вони "чергові".

Анастасія Волочкова, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Брови👺", "Шо? Знову?", "Вовчика хочемо в студію👏", "Знову улюблений😀 гаразд хоч Російський", "У Насті виявляється все улюблені😆 яка влюблива жінка😃", "Навіщо імена, їх важко запам'ятати. Треба просто називати черговий", "Нещодавно був молодий довговолосий😳 життя б'є ключем🤭", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова втомилася за всіх дітей, які виступили з нею на сцені: "Нещастя мати таку маму"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому: "Нявкнула за Вовку"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова так закрутила свій вареник, що впечаталась в стіну: "Впала, а не пукнула"