Відома українська актриса Ірина Сопонару обожнює радувати шанувальників яскравими публікаціями з насиченого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб.

Гумористка, учасниця команди "Вінницькі" в Лізі сміху, "Ігри Приколів", серіалу" Одного разу під Полтавою", а також шоу" Жіночий квартал "і" Чисто News " дуже любить різні фотосесії. До того ж, якщо перед камерою можна опинитися в нижній білизні, демонструючи свою сексуальність і витонченість фігури.

Ірина Сопонару, instagram.com/irinasoponaru

Зараз Ірина виставила п'ять знімків, опинившись на кожному з них в різних сукнях, які здаються компанією в оренду. Хоча їх можна і купити за велику суму.

"Давай зіграємо в любов? Яке плаття, в улюбленому @rentabrand, моє улюблене? Недостатньо раз вимовила слово любов, так?",- пише Сопонару в публікації.

Можна помітити, як прекрасно виглядає актриса з каре, підкреслюючи елегантність правильним вибором суконь. Українці залишилися в захваті.

Ірина Сопонару, instagram.com/irinasoponaru

"Стрижка🔥", "Яка тендітна Принцеса❤️", "Ірочка, ви принадність😍", "Яке каре😍 Іра, це ідеальна довжина! Тобі дуже йде🔥", "Ніжно😍", "Зачіска🔥", "Яка граціозна дама. Особливо на першому фото", "Перше фото, однозначно - лідер!👍", "Ти в будь-якому платі супер!🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала інтимний вечір з Melovin: "Відчувала себе..."

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Знай.ua писав, подружка Ткача Ірина Сопонару вбралася в білу сукню, у чоловіків відвисли щелепи: "Була б рибкою - зловив"