На особистій сторінці турецько-німецької актриси Мер'єм Узерлі, яка отримала славу завдяки ролі в серіалі "Величне століття" і не так давно стала мамою вдруге, з'явилося нове повідомлення. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На цей раз вона порадувала фанатів знімками в обтягуючій сукні з розрізом і в босоніжках, які вона одягла на щільні сірі колготки. Красуня, яка підкорила мільйони сердець і має армію шанувальників в майже сім мільйонів чоловік, продемонструвала незабутній модний образ.

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Для вечора в Лондоні Марьям вибрала чорне блискуче плаття з цікавим декольте. Судячи зі знімків, вечір пройшов весело і активно. На одному з фото Мер'єм навіть сидить на краю більярдного столу, звісивши з нього свої стрункі ніжки.

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

Скрін, Instagram Мерьєм Узерли

«#aboutlastnight. #londonmylove. 🇬 🇧 Dress + shoes @ yaninacouture (#про минулу ніч # londonmylove. Сукня + взуття @yaninacouture)", - підписала вона свої знімки.

Макіяж телезірки витриманий в нюдових відтінках, а зачіска – проста і без прикрас.

"Сукня - вогонь», «Beautiful Hurrem (Прекрасна Хюррем)», «Красива», «hanımefendi allah misiniz (Мадам, ви богиня)», "your just wonderful (ти просто чудова)", - пишуть із захопленням її шанувальники.

Нагадавши, Мер'єм Узерлі з" чудового століття " вся в червоному перетворилася на розкішну леді: султан Сулейман точно б оцінив.

Також Знай писав, Андре Тан зацінив би: Мер'єм Узерлі з "величного століття" попрощалася Хюррем-султан Сулейман не впізнає

Раніше повідомляв Знай, Мер'єм Узерлі з " величного століття "придивилася до себе в шкіряних штанях:"зовсім схудла". Мер'єм Узерлі поділилася знімками з нової фотосесії і порадувала аудиторію своєю красою