Принцеса Діана зворушливо поцілувала принца Чарльза. Відповідний пошт з'явився на інсчтаграм-порталі lady.diana.1961

Мама принца Гаррі і Вільяма - Принцеса Діана Уельська була іконою Стіла в 70-80х роках. Її виходи в світ запам'ятовувалися по-особливому Леді Ді з'являлася перед камерами фотографів в велосипедках, заправляла джинси в чоботи, а також радувала підданих британської корони різним і образами.

До того як вона вийшла за принца Чарьза вона була членом старовинної аристократичної сім'ї. Шлюб між Чарьзом і Діаною тривав близько п'ятнадцяти років зі скандалом. Жінка дала інтерв'ю ВВС, в якому зізналася про зради Чарьза, а також про свої власні. Це призвело до того, що королева Єлизавета II особисто наполягла на розлученні. Однак їх спільні відносини запам'яталися різними романтичними моментами.

На Instagram-порталі lady.diana.1961 з'явилося кілька різних фотографій спільних поцілунків представників королівської сім'ї.

Британські фоловери розділилися на думку: хтось побачив в цьому всьому романтику, а хтось-показуху.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"рідкісні моменти щастя"; " це все, чого вона коли-небудь хотіла. Її принца, щоб любив її так само сильно, як вона любила його. Це все, що хоче жінка.❤ ️ "; ""Рідкісні моменти щастя"... невже? .. або перформатив для камер. На жаль, Чарльз ніколи по-справжньому не любив Діану. З його власних вуст, " що б не значила любов!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",