На університет Поплавського поскаржилася Українка. Відповідне відео було викладено на Тікток-порталі Infagto.

Дівчина, яка є студенткою даного навчального закладу, опублікувала відеозапис онлайн-уроку. Своє відео вона супроводила здивованим поясненням.

"Ситуація-ми студенти КНУКіМ і КУК 2 курсу почали проходити практику і нам заявляють, що 15 балів із загальної оцінки становить агітування школярів на вступ. Це примусове експлуатування студентів. Або робиш, або отримуєш максимум 85", - повідомила вона.

На відео дівчина уточнює у викладачів, чи є даний пункт обов'язковим. Вони стверджують ствердно. Потім дівчина публікує аудіоповідомлення іншої ймовірної студентки, яка повідомила, що учні КУК теж були проти. За це викладач нібито пообіцяв уважно дивитися на роботи студентів.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"За що я плачу 40000 на рік?",- задає питання дівчина.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.