Стало відомо про те, що в центрі Києва був затриманий екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський. У чому ж причина цього інциденту.

Такі висновки можна зробити з відео, що опинилося в наявності у телеграм-каналу APnews. На роликах показано, як співробітники правоохоронних увірвалися в ресторан BOHO, що в центрі Києва, і затримує футболіста і його агента Олександра Панкова.

На даний момент немає ніяких подробиць даного інциденту, і також не повідомляються причини можливого затримання. У соціальних мережах почали припускати, що це може бути постанова.

Затримання Мілевського, фото: скріншот

На роликах люди в спеціальній формі з позначками СБУ, а також зброєю поводилися із затриманими жорстко і агресивно. Телефон Артема Мілевського, а також його представників поза зоною доступу, а самі правоохоронні органи ніяк не прокоментували дану ситуацію.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що у вересні цього року 36-річний футболіст заявив про завершення кар'єри. В молодості Артем Мілевський був досить успішним і перспективним спортсменок. Чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів вигравав Кубок України, був чемпіоном Білорусі, вигравав Кубок Білорусі і три рази – Суперкубок.

У коментарях користувачі пишуть, що вони думають про цю ситуацію:

"Символіки СБУ немає. Судячи з одягу і риторики, це, швидше за все, просто зйомки «хайпового» ролика, а тут проплатили, щоб його запустити. Поки псевдосиловики виводять затриманих, прибиральниця просто прогулюється 🤣";

"Як завжди, Артем, нічого нового";

"Це просто ролик, на якому Мілевського хочуть реанімувати";

"Темку хтось розіграв, або він нас?)";

"Жахливо, жахливо все що з Артемом відбувається".

Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що Артем Мілевський назвав суму найбільшого чека в ресторані

Раніше повідомляли, що Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою

Також, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході.