Відома українська ведуча "Сніданок 1+1" Людмила Барбір зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч осіб.

30 Листопада 2021 року їй виповнилося 39 років. У зв'язку з цим святом, українці відправили їй сотні компліментів і привітань. І вона просто не змогла стриматися, щоб не подякувати їм за такі теплі слова. Її фанати, за її ж словами, подарували їй крила, неймовірну мотивацію і натхнення.

Людмила Барбір, фото: Instagram

А зараз на офіційній сторінці телеканалу виставили дві її фотографії, щоб запитати - в якому образі Людмила Барбір подобається українцям найбільше.

"Ведуча ранкового шоу @snidanok в неймовірно красивих вишиванках❤️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Однак більшість користувачів просто не змогли вибрати один із запропонованих варіантів.

Людмила Барбір, instagram.com/liudmila.barbir

"Дуже складно вибрати! Красиво все", "Людмила в будь-якому образі чарівна", "Які круті сукні👏!", "2, але перший теж класний❤️", "Їй все йде!", "Шикарна🔥", "Люда, ви безумовно номер один, а образ мені більш до вподоби номер два", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, багатодітна мама Марічка Падалко показала ідеальну фігуру на "заздрість" Людмилі Барбір: "Ще до all-inclusive"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча 1+1 Людмила Барбір відзначає день народження, колеги згадали кумедні моменти: "Зламали телефон і накричали на Сенічкіна"

Знай.ua писав, зірка "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір показала справжній дух "Сімейки Адамсів": "Заговорить моїм голосом"