Відома американська супермодель палестино-голландського походження, посол Dior і Bulgari Белла Хадід повертається в знаменитий бренд Victoria's Secret. З'ясувалося, що після історії з домаганнями вона вирішила повернутися до легендарного бренду.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Стало відомо, що Белла Хадід повернеться в шоу Victoria's Secret після гучної заяви про домагання. Чому модель вирішила пробачити компанію, читай за посиланням в описі профілю! 👆 🏼 #беллахадід", - підписали пост в соціальній мережі.

Публіка, яка дізналася про повернення знаменитої моделі, не пройшла повз і вирішила залишити свої думки з цього приводу.

Скрін, Instagram Белла Хадід

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"За словами моделі, таке рішення пов'язане з тим, що компанія повністю поміняла своє ДНК. "Що привернуло мене до повернення, так це те, що вони підійшли до мене і дійсно довели, що за лаштунками Victoria's Secret все кардинально змінилося", - заявила вона в інтерв'ю Marie Claire", "я прочитала, маячня повна якщо там так погано і над ними знущаються, чому чому вони всі пруться в моделі?! Нехай шахтарями влаштовуються вугілля добувати і відчують різницю!", "Дивно, мені здавалося вони самі відмовилися співпрацювати з усіма ангелами у зв'язку зі змінами і набрали нових моделей size plus", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дочка Вілла Сміта змусила плакати Беллу Хадід.

Нагадаємо, що Белла Хадід показала свого нового коханого чоловіка.