На відомого російського співака, актора і композитора Філіпа Кіркорова заведено 90 адміністративних справ. Про це стало відомо російським ЗМІ з матеріалів місцевої поліції.

14 грудня в Таганському суді розглядатиметься справа артиста-поки не відомо, чи покарають його і яким саме може бути це покарання.

Як повідомляється, матеріали справи надійшли мировому судді Таганського району з ГИБДД. Філіп Бедросович, як з'ясувалося, дуже не любить оплачувати штрафи і парковку, зате любить швидку їзду — і тепер його чекають в суді за порушення правил дорожнього руху.

Кіркоров та Івлєєва, фото: Instagram

За неоплачені штрафи занадто безтурботного водія Кіркорова чекають або санкції у вигляді адміністративного штрафу в дворазовому розмірі від суми, від сплати якої він ухилився, або арешт на 15 діб, або до 50 годин громадських робіт.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Сам співак ці заяви ніяк не коментує. Чи будуть на суді присутні його адвокати, або ж король російської поп-сцени особисто постане перед Фемідою, поки не повідомляється.

Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Філіп Кіркоров зізнався, що любив Стоцьку, щоб помститися Пугачовій: "Дико нагадує Аллу". Філіп Кіркоров відверто розповів про роман з Анастасією Стоцькою і пов'язав його з Аллою Пугачовою.

Як повідомляв " Знай.ua", Філіп Кіркоров подарував дочці цілий випуск "Модного вироку": "Через 8-10 років на "Давай одружимося"

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал"