У мережі показали дуже цікавий знімок за участю легендарного американського підприємця, інженера і мільярдера Ілона Маска. Бізнесмена можна побачити з новою зачіскою, яка привернула дуже багато уваги в соціальній мережі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Ілон Маск не вперше стає приводом для мемів, на цей раз користувачі висміяли його нову стрижку подробиці — за посиланням в описі #ілонмаск", - підписали знімок в соціальній мережі.

Аудиторія, яка звернула увагу на новий образ мільярдера не особливо посміялася над цим. Однак, люди почали підтримувати підприємця за його заслуги перед усім людством і написали про це в коментаря

Ілон Маск

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"Маск напевно сильно засмутиться, коли дізнається що над його зачіскою сміється хтось там )))", "цікаво, що російські люди вважають що у тебе може бути яка завгодно зачіска і поведінку якщо у тебе є багато грошей", "Ой, а Ілон Маск, напевно, так засмутився, що їсти тепер не може", "а от йому не пох з його мільярдами доларів, вважаю що взагалі нема про що переживати", "яка різниця що у нього на голові, він же не модель", "ну ви серйозно? Ілона Маска висміяли через зачіски мені цікаво подивитися на цих людей і їх досягнення в житті))", "над собою смійтеся розумники) йому і з волоссям і без добре", – залишають коментарі фанати знаменитого бізнесмена.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Українська візажистка показала новий образ мами Ілона Маска.

Нагадаємо, що мама Ілона Маска дала відверте інтерв'ю на одному з українських телеканалів.