Для всіх відданих шанувальників українського футбольного клубу "Шахтар" з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що у вівторок, 7 грудня, на головному стадіоні української столиці НСК "Олімпійський" відбудеться матч, в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, між донецьким "Шахтарем" і тираспольським "Шерифом" (Молдова).

Стартовий свисток суддя дасть рівно о 22:00 за київським часом. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Головний рефері матчу: Донатас Румшас (Литва).

Донецький "Шахтар", фото: Instagram

На думку експертів - цей матч, на жаль, вже нічого не вирішує для "Шахтаря" в плані турнірного значення. Та й для "Шерифа" теж. Обидві команди залишаться на своїх місцях при будь-якому результаті, тому в цій зустрічі можна говорити хіба що про призові і престиж команд.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Для "Шахтаря" цей євросезон можна назвати провальним на 90%. Чому не на 100%? Все-таки не варто забувати, що" гірники " потрапили в груповий етап, а це вже саме по собі досягнення для багатьох команд.

Шахтар, фото: Twitter

Сюди варто додати солідні призові від УЄФА і досвід матчів з клубами рівня "Інтера"і "Реала". В іншому... поразка від "Шерифа" в першому турі вже поставила "Шахтар" в дуже складне становище. Нічия з "Інтером" подарувала надію, яка швидко згасла в протистоянні з "Реалом". А поразка від "Інтера" в матчі-відповіді залишила команду Де Дзербі без євровесни.

Варто також нагадати цікавий факт, що "Шериф" вже увійшов в історію, ставши першим в історії представником Молдови, що пробився в основну сітку Ліги чемпіонів УЄФА.

Орієнтовні склади:

Орієнтовні склади. скріншот: footboom

Раніше повідомляли, "Шахтар" розгромив "Львів" і потрапив на першу сходинку УПЛ: 6:1 вдома у київського "Динамо".

Як повідомляв Знай.uа, Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою: "Поїхав гуляти".

Знай.uа писав, Інтер всуху розгромив Шахтар, не залишивши і шансу на перемогу.