Багатьом цікаво, а як же проводять свій звичайний день зірки шоу-бізнесу. Оля Цибульська вирішила, що їй нема чого приховувати від своїх шанувальників, і провела з журналістами весь день, займаючись паралельно своїми звичними справами.

Про це стало відомо завдяки новій рубриці в програмі "Зірковий шлях", де регулярно сповіщають всі найактуальніші новини з життя зірок.

Цього разу день провели з Олею Цибульською, і почався він на радіо о 9:00, де співачка вела ефір. Сценарію у них немає, просто імпровізація, людська розмова.

Далі вони разом вирушили на танці, Оля вирішила зайнятися фламенко, просто для себе. Однак, можливо в майбутньому вона порадує цією технікою в одному з кліпів.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Любов до всього іспанського почалася після першої подорожі в Барселону. Тоді вона повернулася в Україну, знайшла викладача, і почала навчати мову.

Постійно, до слова, вона пересувається на автомобілі, і за кермом їздить сама, без водія.

"12 років. Вже такий досвід ого. Я собі не уявляю інакше, тому що машина це як косметичка. Тут все. Всі речі, змінне взуття, косметика, все що потрібно, і їжа так само. Я дуже люблю водити, я водила всю вагітність, не вилазила з машини, і чоловік почав забирати у мене машину, я люблю на дорозі дати газу" - каже дівчина.

І під кінець вони вирішили подивитися, що всередині сумочки у Олі Цибульської: вішалка, Нова гумка, паспорт, 20 гривень, перекис, символ на щастя, пилочка для нігтів, гаманець, мікрофон, телефон, ключі, духи, антисептик. Чого там тільки немає в цій сумочці.

Нагадаємо, що заміжня Оля Цибульська раптом згадала колишнього

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська, Слава Камінська, Настя Приходько зізналися, що роблять зі своїми бровами

Також, Оля Цибульська відверто зізналася, що їй ніяк не вдається