Знаменита і талановита італійська актриса і модель Моніка Беллуччі захопила публіку своєю зовнішністю. Фанати просто в захваті від того, як зірка виглядає в свої 57 років.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Скрін, Instagram Беллуччі

Популярна актриса завжди привертала дуже багато уваги. Її унікальна зовнішність стала запорукою успіху, і вона потрапила на великі екрани. Багато жінок заздрять природній красі актриси, а чоловіки мріють про таку красуню.

Скрін, Instagram Беллуччі

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Шикарна Моніка Беллуччі в новій зйомці для The Sunday Times Style навіть не віриться, що актрисі 57 #монікабеллуччі", - підписаний знімок в соціальній мережі.

Шанувальники італійської моделі не приховали свого захоплення. Багато написали про те, що вона виглядає на свої 57 років, але не приховали свого захоплення.

Моніка Беллуччі

"Просто дуже красиві і натуральні 57)", "Моніка - найкрасивіша жінка з нині живущих", "вона напевно куркуму п'є", "менше фотошопу і ми повіримо", "подобаються худенькі фігури, але Моніка, всупереч усьому, на мій подив, завжди захоплювала!! Ідеальна", "шикарна", "шикарна, але виглядає на свій вік", "в ній все гармонійно і внутрішнє і зовнішнє...", "Богині не старіють", "чому не віриться, по ній видно що 57..", "Ось перше що подумала, що вона шикарна", - написали відгуки захоплені фанати відомої актриси.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Моніка Белуччі заворожила публіку ніжним образом.

Нагадаємо, що Моніка Белуччі зачарувала публіку природною красою.