Відомий український телеведучий і головний герой шоу "Холостяк" Микита Добринін поділився милим фото з маленьким сином Львом.
Микита Добринін має чимало шанувальників і до того ж, зараз він активно розвиває свій блог в соцмережі Instagram, де за його життям стежить 1.2 мільйона осіб. Тут він ділиться різними фото, відео або ж цікавими думками на ту, чи іншу тему.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Цього разу він вирішив поділитися новим фото з маленьким сином від блогерки Даші Квіткової. На фото телеведучий позує ніжно тримаючи сина на руках і притулившись до нього.

До того ж Микита Добринин зізнався, що народження дитини кардинально змінило його сім'ю. З народженням Льва вони з Дашею Квітковою знайшли новий сенс.
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"Лев народився і разом з ним наш новий сенс і нові мрії. Ви ж мене розумієте?", — так Микита Добринін підписав опубліковане фото.

Фанати телеведучого в коментарях ззначили, що маленький Лев дуже схожий на свою матусю Дашу Квіткову.

"копія матусі❤️", "він дуже схожий на Дашу, а Ви між собою❤️", " Мамина копія❤️", " який же він милий😍❤️", " красунчики ❤️🧸", " це ж Даша❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Микита Добринін розкрив за що Його полюбила Даша Квіткова: "так можуть лише деякі". Микита Добринін ніжно обійняв Дашу квіткову і заговорив про досягнення

Раніше Знай писав, курс Даші квіткової та Микити Добриніна-розлучення: учениця розповіла всю правду про некомпетентних педагогів

Також Знай повідомляв, Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Добриніна через 4 місяці після пологів: "вже чекаємо, буде чорненька"