У мережі розмістили досить цікавий пост, в якому повідомили про те, що Forbes представив топ-100 найвпливовіших жінок світу в 2021 році. Цей список очолила колишня дружина легендарного Джеффа Безоса Маккензі Скотт.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» Instagram.

"Forbes представив топ - 100 найвпливовіших жінок світу в 2021 році. Список очолила письменниця і колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса Маккензі Скотт. Подробиці - за посиланням в описі #маккензіскотт", - прокоментований пост в соціальній мережі.

Люди, що стежать за новинами, не відразу зрозуміли, в чому заслуга Маккензі Скотт. Багато людей досить негативно поставилися до цієї новини і написали, що це просто заслуга колишнього чоловіка, а не його колишньої дружини.

Джефф Безос з колишньою Маккензі Скотт

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

"Коли справа заходить про впливових жінок, поруч обов'язково приписують їх чоловіків колишніх або справжніх)", "маячня, вона може найбагатша, але не впливова, найвпливовіша напевно королева Англії, Меркель і тд", "Просто вдало вийшла заміж тітка, причому тут її впливовість і в чому вона проявляється???", "Хто б міг подумати!", "Звичайно впливова з такими то грошима, добре було б,якщо всі вони впливали на зупинку всяких хвороб,наприклад, коронавірус", "тільки таким чином жінка може стати "впливовою", сумно...",- залишають відгуки обурені люди.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Джефф Безос розповів, як люди будуть жити в космосі.