Дарина Білодід спробувала себе в абсолютно новому амплуа журналіста-інтерв'юера. Про це повідомляє Instagram-портал"Світське життя".

20-річна дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, яка нещодавно завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, є однією з найбільш популярних спортсменок в нашій країні. Про це говорить її офіційна сторінка, на яку підписано 560 тисяч фоловерів.

8 грудня портал" Світське життя " опублікувала кілька відео Дар'ї Білодід з відомими знаменитостями. Як повідомляє портал, вона стала зірковою репортеркою. Українська спортсменка взяла інтерв'ю у Микити Добриніна і Даші квіткової, Оленою Павленко, Руслана Ханумака з його дружиною Аліною.

"Зоряна світська репортер цього тижня - олімпійська призерка з дзюдо @dariabilodid7 🥋😉 Заради прем'єри стрічки @spencer_movie анаконда на один вечір перетворилася на принцесу😂🐍👑 Результати наших зйомок - вже у цю неділю о 1 P. S. Жоден герой програми при запису інтерв'ю не постраждав❤️😂🤦🏼♀️", - йдеться на instagram-сторінці порталу "Світське життя".

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос". Відомо, що кілька місяців тому Дарина Білодід розійшлася зі своїм хлопцем Денисом Поповим. Їх пару називали найкрасивішою в Україні

Також портал писав, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще