Музичний критик і член журі популярного шоу "Х-фактор" Сергій Сосєдов дав відверте інтерв'ю в якому розповів, за що ображений на Аллу Пугачову і чому він вважає Бузову "російської Мадонною". Також Сосєдов зізнався, що до тепер живе з мамою.
Про це він відверто розповів у шоу "Олена, б**н".
Так, Сергій Сосєдов зізнався, що ображений на Аллу Пугачову. Він вважає, що співачці варто було б сказати іменитому критику "спасибі" за те, що він багато популяризував її.

"Я вважаю, що я заслужив того, щоб мені говорили якісь подяки. Особливо Пугачова. Я багато писав про неї, говорив, я був її шанувальником. Я багато зробив для її популяризації. Наприклад, на українському "Х-факторі", я давав своїм учасникам її пісні. Причому я пробивав її пісні. Я про Пугачову говорив, мало не в кожному прямому ефірі. Пугачова еталон тощо. А ось зараз у мене "Х-фактор" і не один мій учасник не заспіває пісню Пугачової", — зазначив Сосєдов.

Ведуча зазначила, що Пугачова раніше заявляла, що Сергій Сосєдов зробив кар'єру на її імені. Спочатку на тому, що хвалив її, а потім на тому, що критикував.

"Мені смішно, коли хтось каже, що я на комусь зробив кар'єру. Я не на Пугачовій зробив кар'єру. Це у неї манія величі", - розповів він.

Сергій Сосєдов, скріншот

Проривом у своїй кар'єрі Сергій Сосєдов назвав перше інтерв'ю з Едітою П'єхою, яке він опублікував в газеті "Гудок".

" Я домігся того, що Едіта Станіславівна запросила мене в Ленінград, на свої концерти і я жив там 10 днів, в дитячому будинку причому з яким вона дружила. Едіта Станіславівна сказала, вам не потрібно бронювати готель, у нас є дуже хороший дитячий будинок. Я хочу щоб ви бачили, які бувають дитячі будинки, як вони там оточені любов'ю. Вона запросила погостювати і дала інтерв'ю", - розповів він.

Сергій Сосєдов також обговорив і молодих артистів, зокрема Ольгу Бузову. Він визнав, що Бузова є справжнім феноменом, і всіляко намагається отримати популярність. Сосєдов зізнався, що не вважає її досить талановитою.

" У неї порив, стати популярною, стати улюбленою, щоб про неї говорили. І це феномен, безумовно. І я порівняв десь Бузову з Мадонною. Це варіант російської Мадонни. Адже Мадонна, жодного разу не співачка, вам це скаже будь-який професіонал. Будь-який педагог з вокалу", - розповів Сосєдов.

Не минув Сергій Сосєдов і тему особистого життя. Зокрема ведуча попросила прокоментувати роман з українським співаком Петром Дмитриченком.

Петро Дмитриченко, скріншот

"Там не було таких близьких відносин. Петро Дмитриченко прекрасний співак, артист. Ну там не було такого. Так, може бути був якийсь легкий роман", - підсумував Сергій Сосєдов.

Нагадавши, у Філіпа Кіркорова знайшли 90 порушень закону: не вміє паркуватися, "лихачити" на дорозі і відмовився йти до суду

Також Знай писав, Мадонна показала Аллі Пугачовій, як потрібно робити пластику: "Ані Лорак не пощастило"

Раніше повідомляв Знай, Алла Пугачова прийшла в театр, щоб підтримати онука Микиту Преснякова - від струнких ніжок всі ахнули: "жінка-легенда"