Максим Галкін показав Аллу Пугачову в цікавому образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової і виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами з сімейного життя і творчістю. На його офіційній сторінці в Instagram 9,1 мільйона читачів, які з радістю і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

11 грудня Максим Галкін опублікував фотографії своєї дружини. Алла Пугачова постала в шкіряній сукні з рукавичками, а також у довгих чоботях.

" Не любить Аллочка фотографуватися, а даремно! Ледве вмовив!",- повідомив він.

Фолловери активно почали коментувати пост. Новий образ Примадонни оцінили Аніта Цой, Настя Івлєєва, Нікуолай Басков і Аліка Смєхова. Хтось порахував образ Пугачової надмірно дитячої.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"При всій повазі..., але це просто Лоліта якась. Не Мілявська, Набоковська😉"; " навіть, якби ви не були геніальний комедійний артист, Максим, люди були б вам вдячні вже за те, що ви робите для великої співачки Алли Пугачової!❤ "; "Такими темпами вона скоро в ясельну групу піде. Перебір", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, ідеї для адвент-календаря до приходу Нового 2022 року: створить атмосферу свята і допоможе відчути "магію".

Як повідомляв Знай.иа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим-Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "одна насолода".

Знай.иа писав, Таїсія Повалій притулилася до красеня, і це не чоловік: пластика замість посмішки.