У соціальній мережі оприлюднили пост за участю валлійського актора і співака Люком Евансом. Зірку можна побачити у всій красі на пляжі біля бездонного моря.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Нічого особливого, просто 42-річний Люк Еванс на пляжі в Майямі як тобі актор? #люкеванс", - підписана публікацію я в соціальній мережі.

Не дивно, що знайшлися люди, які практично не знають про цього актора. Але дивлячись на його зовнішність можна зрозуміти, що жінки буквально "сохнуть" по Люку Евансу. Жінки різного віку не пройшли повз даного знімка і залишили чимало відгуків під знімком за участю актора.

Люк Еванс

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

"Мля, такий генофонд пропадає даремно", "він настільки мужньо грає ролі, що якось не думалося про іншу орієнтацію. Визнаю як прекрасного актора, але не закохана в нього", "Красунчик, шкода, що він вважає за краще хлопчиків ((", "актор він приголомшливий! Знаючи що він гей, а як грає любовні сцени з жінками. Ще раз красунчик!", "Нічого особливого... просто Серцевий Напад!", "Влааааааад", "це прикол такий Так? - саме в цей момент я дивлюся з ним сцену в серіалі 9 незнайомих людей ось прям саме з ним сцена нічого, що я вапще ніколи не зустрічала його і про нього в стрічках і мережах?? А ту здрассте - він відразу і скрізь Всесвіт, я прям ціную за таку синхронізацію для мене", - залишають коментарі жінки в соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Кріс Еванс стане татом.