Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка відрізняється життєрадісністю і енергійністю, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зараз вона нагадала про те, що тепер в супермаркетах не знайдеш безкоштовні пластикові пакети через що вийшов законопроекту, який покликаний привнести користь в збереження екології не тільки нашої країни, але і планети в цілому. Якось їй продавщиця навіть сказала, що чекає бійки на касі через платні пакети.

Марічка Падалко, фото: Instagram

"Що я буду робити, коли людина з піною в роті буде мені доводити, що він приніс пакет з дому?" - це вже був песимістичний сценарій касирки. Та й в цілому вона зовсім не розділяла ЕКО-нововведення в Україні, коли" майки" стали платними, щоб люди ними менше користувалися", - пише Марічка Падалко в публікації.

Марічка Падалко, фото: Instagram

Інша касирка заявила, що влада вже не знає, в якій області ще погіршити життя простих українців. Однак її доводи про екологію нікому не були цікаві. Ніхто так і не зрозумів, з чим же ходити в магазин. Хоча є чимало варіантів - еко-сумки, сіточки, які володіють важливою особливістю - багаторазовістю.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, Лідія Таран втекла з донькою в "притулок" слуг народу Зеленського, не стрималася навіть Падалко: "Натякаєш..."

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко провела дітям урок патріотизму, показавши в Єгипті росіян: "За один тиждень все розвиднілося"

Знай.ua писав, зірка "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір показала, як з простою вишиванкою стати "світовою" моделлю: "Безумовно номер один"