Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік. Також вона має аккаунт в Тікток, де на неї підписано 19,5 тисячі фоловерів.

Маша часто ділиться подробицями своїх буднів, показує закулісся репетицій панк-рок гкрту "Шви", рекомендує фанатам різні заклади і повідомляє про свої переваги, а також просто показує своє життя, як вона є.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Дівчина дала відверте інтерв'ю популярному шоу "Зірковий шлях" і розповіла все про своє життя в соціальних мережах. Фрагмент розмістили на сторінці шоу в Instagram, а повний випуск можна глянути на YouTube.

Скріншот з Instagram, "Зірковий шлях"

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Відомо, що іноді користувачам соцмережі не подобається, як поводиться юна Маша. Хейтери закидають її жорстокими коментарями і всіляко засуджують її творчу натуру. Маша розповіла, які слова їй найчастіше пишуть в особисті повідомлення і як вона на це реагує. Також вона поділилася, до яких публікацій її мама Оля Полякова ставиться негативно, і який метод боротьби з цим вибирає сама Маша.

"Я іноді маму блокую, коли хочу виставити якусь stories, яку я знаю, вона не схвалить. Мені майже 17 років, навіщо мене вже чіпати? Все, це вже не виправити", - сказала Маша на відео.

Нагадаємо, 16-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню, а мама про це - ні слова: "Полежати 3 дні"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зібралася піти назавжди слідом за Олегом Винником: "Як можна взяти і забрати у людини...."

Також портал Знай.uа писав, зв'язаний Винник, оскаженіла Полякова і вибухи на сцені: на популярному шоу сталося непередбачуване