Стало відомо про те, що у вівторок, 14 грудня свій день народження святкує популярна артистка і телеведуча Оля Цибульська. Це свято стало для неї особливе, адже вона отримала привітання від кумира.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками особистими кадрами, і цей раз не став винятком.

Крім особистого знімка з квітами, які вона отримала на свято, в публікації ще був і ролик від містера Біга - улюбленого персонажа в серіалі "Секс у Великому Місті".

"У мене день народження. 36 - це і секс, і місто, і найближчі люди. Після привітання, яке я отримала вранці від моєї команди я зрозуміла-можливо все! Виявилося, що саундпродюсер американського лейбла, з яким ми обговорюємо співпрацю, не тільки має зв'язок з моїм улюбленим серіалом, але і дружить з ним! Дізналися? Нехай ваші мрії збуваються!"- сказано під постом Олі Цибульської.

Коханий Керрі Бредшоу в серіалі "Секс у Великому Місті" побажав дівчині всіх благ, і зазначив, що знає кожну її пісню, і з задоволенням приїде в Україну на концерт співачки. Також, запросив її у власний бар, де вона зможе заспівати свій новий сингл.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Ми всі будемо обсипати тебе пелюстками троянд. Ти розірвеш світ ти головна киця, і це кажу тобі я, Містер БІГ" - йдеться у привітанні.

Нагадаємо, що Оля Цибульська показала, що носить завжди з собою в жіночій сумочці: вішалка, перекис і 20 гривень

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська похвалилася пишними формами-сукня не втримала

Також, заміжня Оля Цибульська раптом згадала колишнього