Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Так само, як ми приймаємо душ щодня, щоб почистити наше фізичне тіло, наше ментальне і астральне тіло потребує чищення, яке зазнає негативного впливу. Йдеться не тільки про конкретно якийсь пробій енергетичний, як приворот або порча, тому що ми щодня стикаємося з величезною кількістю електромагнітних хвиль, які так само засмічують нашу енергетику», - розповіла Анастасія Казачок.

Таролог сказала, що в ідеалі для цього звернутися до людини, яка займається саме цим. Людина не повинна боятися майстра, до якого вона прийшла чиститися, повідомила вона, бо страх закриє людину, і майстер не зможе їй допомогти. Вас має насторожити тільки людина неохайна, підкреслила вона, у квартирі якої брудно, спілкуватися з якою не приємно, і ви це відчуєте у собі.

«З людиною, яка змогла б вам допомогти, у вас з нею виникне одразу якийсь душевний контакт і прихильність до неї. Наприклад, сильний приворот людина сама з себе зняти не зможе. А почистити собі енергію людина може, читаючи певні молитви. Одна з них – це молитва Святого Кипріяна, ця молитва дуже довга і вона сильно вимотує. Після того, як прочитала цю молитву, людина починає відчувати дуже сильний занепад сил», - резюмувала Анастасія Казачок.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.