Живий Кен Родріго Алвес, який нещодавно змінив стать і перетворився на ефектну ляльку Барбі, розмістив нову публікацію в своєму Instagram, де за ним стежить 2,5 мільйона чоловік.

Зараз аккаунт знаменитості, яка вирішила змінити своє ім'я на Джесіку з Родріго, користується великою популярністю, а неймовірну історію британської зірки з бразильським походженням знають практично у всьому світі. Живий Кен переніс чимало прастичних операцій і косметологічних процедур, щоб домогтися такого вражаючого ефекту, а в лютому 2021 року він заявив про своє бажання змінити стать і перетворитися в Барбі.

Джессіка Алвес, до і після

Цього разу Джессіка розмістила чергову фотографію у відвертому вбранні, який практично не прикриває її змінене тіло. Помаранчева сукня зі стразами оголює талію, ноги і підкреслює пишні груди.

"Ви переслідуєте мене. Я ні за ким не женуся...." - написала знаменитість.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Скріншот з Instagram, Джессіка Алвес

Примітно, що в основному на акаунті Джесіки зустрічаються саме такі, пікантні знімки. Зірка із задоволенням демонструє свої оновлені форми, які дійсно близькі до шаблонної краси ляльки Барбі.

Нагадаємо, 37-річна копія Барбі перенесла 75 операцій: ліпосакція, зменшення шлунка та інші експерименти красуні

Як повідомляв Знай.uа, дівчина перетворила себе в Барбі і пошкодувала, тепер намагається повернути власне обличчя: "Виглядаю фальшивкою"

Також портал Знай.uа писав, "Потрібно відрізати нижню білизну": модель, схиблена на пластику, обзавелася екстремальними розмірами