Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який вже багато років створює свою програму "Світ навиворіт", завоював справжню любов українських глядачів. Величезна армія його шанувальників уважно стежить за його подорожами і особистим життям на сторінці в Instagram.

Цього разу у телеведучого Дмитра Комарова з'явилося бажання розповісти і показати українцям їхню рідну країну.

"Вже два роки поспіль я по два-три місяці присвячую зйомкам України. Я відкрив для себе те, про що навіть не мріяв. Побачив неймовірний туристичний потенціал і необхідність братися за розвиток туристичної сфери все активніше і активніше. У нас дійсно величезні можливості для того, щоб стати мега популярною туристичною країною. Після зйомок я можу впевнено сказати-нам гріх не вивчати свою країну, тому що у нас є, чим себе здивувати і порадувати. Два літа зйомок - а у мене ще цілий список того, що мрію зняти в Україні. І я обов'язково зніму", - зізнається Комаров.

Скрін, Instagram Комаров

Скрін, Instagram Комаров

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Скрін, Instagram Комаров

Він додав, що його радує виникнення дискурсу навколо туристичного бізнесу і напрямків його розвитку в рідній країні.

"Раніше туризму в публічному полі практично не існувало. Точніше, хто був "в темі" - і так вивчав Україну. Але в інформаційному просторі українського туризму практично не було. На щастя, за останній час ситуація сильно змінилася. Наш туризм завжди на слуху, проводяться конференції, знімаються телепрограми і блоги про нашу рідну країну. Я радий і гордий бути частинкою цього процесу", - додає він.

Скрін, Instagram Комаров

Скрін, Instagram Комаров

Скрін, Instagram Комаров

Він також закликав голосувати в конкурсі, в якому він теж бере участь.

"Давайте не пошкодуємо пару хвилин на реєстрацію і приєднаємося до процесу вибору кращих природних парків, міст для туризму, їжі, готелів, гідів, туроператорів, блогерів. (номінація, в яку потрапив і я, що дуже приємно). І багатьох інших. Уявіть, як отримання нагороди Ukraine Tourism Awards допоможе, наприклад, готелю або ресторану. Такі нематеріальні мотиваційні заходи дуже важливі... подорожі - найкраща інвестиція. День, проведений в подорожі, залишиться з вами назавжди і ніколи не знеціниться", - резюмував мандрівник.

Скрін, Instagram Комаров

Скрін, Instagram Комаров

Скрін, Instagram Комаров

"Згодна на сто відсотків, що подорож - найкраща інвестиція. Давно не подорожувала Україною, як тільки виберуся з Південної Америки - займуся цим", "Крутий ти чувак, Діма, крутий духовно, по-людськи людина! Удачі і будь здоровий!» ,- пишуть йому в коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "похвалився двійнятами:" спасибі...". Мандрівник Дмитро Комаров поділився новими кадрами, якими дуже розчулив мережу

Раніше повідомляв Знай, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" спантеличив фактами про себе, але все стало на свої місця:"не вміє".