У соціальній мережі показали розкішні кадри за участю відомої американської співачки в стилі R'n'b, актриси, танцівниці, музичного продюсера Бейонсе. Зірку можна побачити в двох нарядах, які підкреслюють красу її соковитого тіла.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Співачка Бейонсе, фото пресслужби

Стало відомо, що американська виконавиця стала обличчям популярної фірми Аdidas. Вона показала себе в брендовому одязі, який повинен стати справжнім трендом.

На першій фотографії можна побачити зірку в короткому топіку і спортивних лосинах чорно-білого кольору, які відмінно підкреслюють фігуру актриси.

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Бейонсе

Другий знімок здається набагато гарячішим, тому що, співачка обтягнула свою соковиту фігуру в штучну шкіру темно-синього кольору, відкривши вид на своє декольте.

"Кожна колекція adidas і Бейонсе виходить гучною і такою, що запам'ятовується. І тепер співачка спільно з брендом представили свій п'ятий дроп напередодні Нового року на цей раз головним акцентом капсули стала яскрава колірна гамма і трендові принти. У колаборацію увійшли комбінезони, топи, в'язані штани, спідниці зі штучної шкіри і наш Абсолютний фаворит - пуховик в стилі печворк", - підписаний пост в соціальній мережі.

Adidas і Бейонсе

На превеликий подив, під постом знаменитої співачки практично немає коментарів незважаючи на те, що вона виглядає дуже сексуальною.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", соковита співачка Бейонсе порадувала публіку відвертими позами.

Нагадаємо, що у мережі показали розкішні вбрання Бейонсе.