Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огневич (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 420 тисяч чоловік.

Після гучної прем'єри і приголомшливого фіналу нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огневич, фото з Instagram

Цього разу співачка заявила, що зараз особливо сильно відчуває наступаючі зміни у своєму житті і це саме те, чого вона так довго бажала.

У новому пості Злата використовувала чимало крилатих фраз і красномовних слів, щоб передати численним фанатам всю глибину своїх почуттів. Деякі вирази знаменитості наштовхують на думки про те, що вона вже готова до нових романтичних відносин.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Мабуть, артистці вдалося швидко відновитися після болісного ефіру пост-шоу "Холостячки", в якому виявилося, що її обранець Андрій Задворний був не зовсім щирий протягом всієї їх любовної історії.

"Мені так не вистачало саме цього шторму, щоб перейти на наступний етап життя 🙌 Дякую 💋" - написала артистка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла, з ким бачить своє майбутнє після "Холостячки": Андрія Задворного там і близько немає

Як повідомляв Знай.uа, Надін з "Холостяка" чапнула чоловіка Злати Огнєвіч після скандалу з "трійничком": "Перезнайомилася з усіма"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає"