Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«2022 рік – це рік трьох двійок і в сумі вони дають число шість, а це кохання, щастя та процвітання. Двійки завжди дають роздвоєність розуміння, але завжди людина має робити вибір. Ми у 2022 році завжди повинні обирати з двох якихось можливостей правильну можливість і щоразу потрібно чітко залишати всі ці ситуації», - розповів Влад Росс.

Астролог заявив, що Овен щасливчик долі. Він матиме масштабність, успіх, планету великих можливостей, повідомив він, і Юпітер входить в знак Овна відразу після травневих свят. Тому весь період з травня і майже до кінця жовтня, вважає він, у Овнів буде великий успіх. І той, хто ще не створив свій бізнес, помітив він, для нього якраз саме час навесні, восени чи влітку його робити.

«Також у Риб буде шалений початок року і фінал року буде дуже успішним. Тому що Юпітер – це символ щастя, заступництва та успіху буде у зодіакальному знаку Риби на початку року. І особливо квітневе з'єднання Юпітера та імператора Риб Нептуна відбудеться 12 квітня. А квітень найперспективніший і захоплюючий місяць для знаку зодіаку Риб. Там може бути покладений фінансовий успіх, особливо подружжя, особисте життя і закладено добробут», - резюмував Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.