Відома українська фітнес-тренерка, а також зірковий наставник на шоу "Зважені та щасливі", Аніта Луценко пояснила чи потрібно пити воду з лимоном.

Це питання Аніта Луценко вирішила обговорити на своєму youtube-каналі разом з дієтологом Світланою Фус.
Аніта Луценко вирішила розібрати найпопулярніше питання серед тих, хто худне. Про те, що потрібно пити достатньо води, вже знають всі, проте досі ведуться дискусії - краще пити її в чистому вигляді або ж з лимоном.
Як зазначила, Світлана Фус вода з лимоном, і в цілому підкислені води дуже корисні для організму. Однак є і деякі протипоказання, тому потрібно бути обережними.

Аніта Луценко і Світлана Фус, скріншот

"У тих, у кого є підвищена кислотність, проблеми з травленням, з підшлунковою залозою, якщо вони починають на регулярній основі починають пити підкислену воду, в них просто загостряться ось це все. Зазвичай це починається зі шлунку - болі, спазми", - розповіла вона.

Однак, у тих, у кого понижена кислотність вода з лимоном буде тільки на користь, адже вона буде стимулювати активне травлення. При цьому дієтолог зазначила, що вода з лимоном ніяким чином на схуднення не впливає, для цього потрібен дефіцит калорій і спорт.

Аніта Луценко і Світлана Фус, скріншот

Аніта Луценко також додала, що вода з лимоном добре стимулює відчуття голоду. Тому якщо з ранку вам не хочеться їсти, то можна випити склянку води з лимоном і поснідати через деякий час.
Відзначимо, що за словами Світлани Фус норма води у кожного своя і не потрібно всім поголовно пити по два літри. Свою норму можна розрахувати за простою формулою - 30-40 мл води на один кілограм нормальної маси тіла.
Нагадаємо, зірка" Зважені та щасливі "Аніта Луценко вирішила змінити імідж і приміряла лампу: "Прекрасна навіть в абажурі"

Також Знай писав, Аніта Луценко навчила українців морозити хліб і вафлі, про всяк випадок: "новий рівень"

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Раніше повідомляв Знай, Аніта Луценко назвала найнебезпечніші продукти на кухні: шашлик можна, а чаі-ні?