Музикант і співак Сергій Жуков, соліст групи "Руки вверх", прийшов у гості на проект "Альона, блін!». Людина, під чиї хіти «Крошка моя» і «18 мені вже» відривалося не одне покоління, розповів про те, чому розпалася популярна група, про прем'єру свого серіалу на телеканалі «П'ятниця», про переслідування фанаток і про те, як намагався викупити дружину з групи «Сливки».

Нещодавно вийшов серіал, в якому Сергій зіграв головну роль. Фанати не забувають Жукова, і він розповів, як ставиться до 50-річних фанатів і дітей, які зараз слухають його пісні.

"Я з розчуленням ставлюся до людей, які мене впізнають. Дивують смішні речі, коли до тебе підходить жінка 50-60 років і каже, що в молодості мене знала і любила... не треба так говорити, я ще не настільки старенький. Мені всі надсилають своїх дітей, які в 5,7 або 17 років скачуть під «Руки вверх» в школі і вдома... часом я навіть сумніваюся, чи я це писав», - зізнається артист.

З приводу чуток про алкоголізм на гастролях і фото в сауні з дівчатами Жуков зазначив, що відчуває «нудьгу».

Сергій Жуков з дружиною, фото Instagram

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Крім того, він розповів про своє перше розлучення і знайомство з Регіною Бурд.

"Я щиро дивуюся, що вона в мені знайшла. Чому саме я? Це божественний знак. Все визначено. Я перебував у тому положенні, коли тобі 30 і перший шлюб не вдався... це не коли ти молодий і шукаєш молодші і красивіші... побоювання були, друзі говорили – Сергійко, не треба... які артистки, у них все через ліжко... я перший рік дивився за Регіною, коли проявить бридку сутність... думав, матом лаятися буде, нап'ється, бабки... Ні, ніколи», - ділиться Жуков.

На початку кар'єри Жуков одружився з Оленою Добиндо, дочкою віце-президента АвтоВАЗу. Після народження дитини пара почала сваритися, і вирішила розійтися. Екс-дружина поїхала в США, а Жуков залишився в Росії.

Також Жуков розповів про те, як намагався викупити дружину з групи «Сливки».

"Я забирав Регіну не просто так. Це було нелегко. Я дружив з Женею Орловим, продюсером. Він говорив, вона особа групи. Просто так забрати-це складно. Знайду хорошу дівчину на її місце ... Регіна завагітніла, і були великі дебати з групою «Сливки». Була людина, яка запропонувала викупити... але Регіна – вона ж чарівна, я у неї вчуся», зізнався співак.

Нагадаємо, що "Пішов у підпілля на 30 років": Жуков з "Руки вверх" повернеться на екрани з Бузовою і Біланом - вирішили більше не співати.

Раніше повідомлялося, що Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним

Також, Ольга Бузова влаштувала Артему Пивоварову незабутнє "рандеву", Кіркоров залишився ні з чим