Популярне шоу "Маска" вже довгий час збирає біля телеекранів мільйони українців. Фанати шоу з задоволенням спостерігають не тільки за виступами зірок під таємничими масками, а й за кумедними жартами зіркових детективів.

Багато таких висловлювань стають буквально мемами в мережі й викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися у ТікТок на сторінці "maskaukrainetv".

Так під час одного з ефірів шоу популярна співачка Оля Полякова задалася питанням, що таке "швабра", однак Андрій Данилко насмішив всіх своєю кумедною відповіддю.

Оля Полякова, скріншот

- Швабра, це що? , - запитала Полякова
- Швабра - це швабра, - відповів Данилко.
- Такий розумний, - іронічно додала співачка

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Андрій Данилко, скріншот

Користувачів мережі також насмішив Андрій Данилко зі своїм висловлюванням, саме тому вони прийнялися коментувати це відео.

"Обожнюю Данилка", "Андрію, я тебе люблю", "Л-логіка", "Тупо я, коли в мене щось питають", "Може швабра, це пілон", "Я по життю Андрій Данилко", - іронічно зазначили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Андрій Данилко в образі Сердючки відібрав принади Софії Ротару: "Вас не вистачає". Український співак подякував своїм шанувальникам за підтримку

Також Знай писав, Андрій Данилко і Настя Каменських влаштують батл - чия "попа, як у Кім" краще: "Хто не мріяв би з Вєркою?". Артисти вийшли на сцену разом, щоб здивувати глядачів. Такого не очікував побачити ніхто

Раніше Знай повідомляв, Полякова вчепилася до Данилка із непристойними пропозиціями: "Що тобі погладити?". Співачка знову фліртувала зі своїм колегою Андрієм Данилком.