Про це він розповів на Youtube-каналі «Національний Корпус».

«Історія з заступником міністра внутрішніх справ Гогілашвілі, який був надзвичайно обурений тим, що його не тільки не впізнали, а ще й зупинили у зоні ООС, якнайкраще показує стиль сьогоднішньої влади», - зазначив Максим Жорін.

За словами Максим Жоріна, показовою у цій ситуації є не тільки поведінка чиновника, а й його власна історія, яка набула розголосу після скандалу.

«Після того, як відео розлетілося, з’явилась заява міністра Монастирського – він вирішив ініціювати питання про проведення дисциплінарного провадження, у ході якого мають бути встановлені усі обставини та зроблені висновки. Мабуть, на розслідуванні обставин та тимчасовому відстороненню Гогілашвілі все би закінчилось, але після того, як з’явилось друге відео, то залишити це без реакції було неможливо», - сказав Максим Жорін.

Як зазначив Максим Жорін, на цю ситуацію також відреагував Володимир Зеленський, який заявив, що по відношенню до працівника поліції має бути шаноблива поведінка кожної людини, незалежно від займаної посади чи соціального статусу.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

«Впевнений, що якби була можливість, то цю ситуацію точно зам’яли б і жодної реакції ми би не побачили. Більше того, могли б й ще змусити усі ЗМІ видалити новини, як це було з ДТП за участю Трухіна», - підкреслив Максим Жорін.

На думку Максим Жоріна, нинішня команда влади підібрана невдало.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін заявив, що на молодіжній базі Національного Корпусу сталася провокація.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі прокоментували ухвалення закону про спрощене отримання громадянства іноземними добровольцями.