Британський актор, співак і гітарист Том Фелтон частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 11,2 мільйонів чоловік.

Хлопець знявся в безлічі картин, включаючи "Флеш", "Явище", "Повстання планети мавп", "Втеча з Вегаса". Однак найбільшу популярність він отримав саме завдяки ролі Драко Малфоя, сина Люціуса Малфоя у франшизі про хлопчика, який вижив - "Гаррі Поттер".

Гаррі Поттер

Як виявилося, Том Фелтон прилетів до Москви, Росія, щоб зустрітися зі своїми російськими шанувальниками в рамках фестивалю поп-культури Bubble Con, який проводиться з 2011 року, в "Експоцентрі". Актор готовий роздати автографи і відповісти на всі питання, що цікавлять.

У Мережі вже з'явилося відео багатотисячної черги фанатів на зустріч з Томом Фелтоном, щоб отримати заповітний автограф. Деякі з них навіть одяглися в наряд, пов'язаний з його персонажем Бійком Малфоєм і з факультетом Слизерин.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Гаррі Поттер і Драко Мелфой

"Перепис ідіотів", "Краще б попрацювали", "Це все шанувальники його творчості?", "Класний напевно актор, шкода що ніколи не чув", "Як я жив без цього? Стільки років, коту під хвіст", "Недорозвинені токсики в коментарях не можуть подужати просту думку, що у людей є свій кумир, зустрічі з яким вони раді", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Після п'ятиденного запою": у мережі показали, як зараз виглядають головні герої "Гаррі Поттера"

Як повідомляв "Знай.ua", як сувора професор Макгонагал з "Гаррі Поттера" виглядала в молодості: від залицяльників не було і відпочинку

Знай.ua писав: "Шкода, яка втрата...": у мережі показали нові кадри із всесвіту Гаррі Поттера. Фанати такого не очікували