Популярне шоу "Маска" на телеканалі «Україна» вже довгий час збирає біля телеекранів мільйони українців. Тут глядачі з задоволенням стежать за кумедними жартами зіркових детективів.

Багато таких жартів стають буквально мемами в мережі й викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися у ТікТок на сторінці "maskaukrainetv".

Так під час одного з ефірів шоу зірковим детективам дали спробувати міцний напій, аби це слугувало підказкою, хто ж ховається під маскою. Однак, вони ніяк не могли зрозуміти, що це за напій.

Андрій Данилко, скріншот

"Я розбираюся (ред. - в спиртних напоях) дайте мені", - зазначив Андрій Данилко.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Після цього Данилко зробив кілька ковтків та припустив, що це коньяк. Він передав чашку Олі Поляковій, однак згодом знову попросив її назад.

Андрій Данилко, скріншот

"Щось я не розпробував, дайте ще. Ви обговорюйте", - каже він.

Тоді ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук іронічно додав: "Міхалича не бере". На що він заперечив - "Мене цим не вб'єш".

Андрій Данилко, скріншот

- Та досить вже, диви, присосався, - іронічно зазначила Оля Полякова.

- Дай зрозуміти, хто це взагалі треба зрозуміти. Дуже хороша передача, у вас. Дуже хороша передача, - підсумував Данилко після ще кількох ковтків.

Нагадаємо, Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова: "Це що?". Андрій Данилко на "Масці" однією фразою змусив всіх реготати

Також Знай писав, Андрій Данилко і Настя Каменських влаштують батл - чия "попа, як у Кім" краще: "Хто не мріяв би з Вєркою?". Артисти вийшли на сцену разом, щоб здивувати глядачів. Такого не очікував побачити ніхто

Раніше Знай повідомляв, Полякова вчепилася до Данилка із непристойними пропозиціями: "Що тобі погладити?". Співачка знову фліртувала зі своїм колегою Андрієм Данилком.