Кінець року-завжди дуже гаряча пора для артистів, іноді навіть голоси не витримують. Такого висновку дійшла ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча.

Не став винятком і Олег Винник, який переносив свої останні концерти. Дружина Горбунова запитала у нього про причину цього, а заодно і поцікавилася самопочуттям.

"Зараз все добре... Не те, що ти там захворів... Мені важлива одна річ: ти скасовуєш концерти, а люди купували квитки. Кілька років тому, до корони, ці квитки були розпродані... У мене був бронхіально-астматичний ларингіт", - розсекретив таємний суджений Таюне.

Таюне й Олег Винник, фото Інстаграм

48-річний Олег Винник відкрив секрет того, що допомагає йому тримати себе в тонусі - це сон. У дні після великих навантажень він міг спати по 18 годин.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Не забула Катя Осадча запитати і про співпрацю з Олею Поляковою.

"Вона запитала про дует 4 роки тому. У неї є терпіння і, буду відвертим, у мене часу немає... Оля приїхала до мене, вона хотіла їсти... Коли Оля хоче їсти, то нічого не вийде. А її нагодував і ми почали працювати. Скажу чесно, ми працювали, як діти... Я не бачив такої роботи в своєму житті майже ніколи.",- поставив крапку на розмовах про шкідливий характер Полякової Олег Винник.

Нагадаємо, що Оля Полякова в новорічну ніч перетвориться в розпещену принцесу - жодного олів'є і шуби.

Раніше ми повідомили, що Полякова вчепилася в Данилко з непристойними пропозиціями