Віктор Павлік показав сімейну ідилію. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 80,6 тисяч осіб. Тут він ділиться новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

Зазначимо, що нещодавно минули чутки про те, що чоловік на межі розлучення з Катериною Репяховою. Зараз же Катя повідомила, що він її образив.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Однак, судячи зі знімка, який опублікував Павлик 21 грудня, вони помирилися. На фото можна бачити усміхнену пару.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"З коханою дружиною", - повідомив він.

Фолловери побажали Вікору Павлику більше не ображати дружину.

" де ж Ви Віктор так накосячили?"; "Вітя, треба щось робити..... тому що щось пішло на так 😢, накасячіл - виправляйся 🙌"; "Катюша як то сонечко, така красива, розумна, мудра жінка❤️", - пишуть вони.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлик посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня:"прилаштувалася". У кадрі присутня вся байкерська атрибутика-шкіряна косуха, зухвала посмішка на обличчі і красуня поруч.

Нагадавши, Віктор Павлік" відірвався " після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.