Народний депутат і олімпійський чемпіон Жан Беленюк на всю країну розповів приголомшливий факт про своє життя. Виявляється, він ще жодного разу сильно не закохувався.

Відомий спортсмен, політик і завидний холостяк Жан Беленюк розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", чи готовий до серйозних стосунків з дівчиною.

Жан Беленюк, фото: Instagram

При цьому, він зазначає, що завжди мріяв стати молодим батьком. Коли він був маленьким, то його втішав той факт, що у нього молода мама, і у них не така велика різниця у віці. Тому, він не хоче, щоб у нього з дітьми була відчутна різниця у віці, адже в такому випадку вони будуть практично на одній хвилі, як справжні друзі.

"Я вже і так ніяк не стану молодим батьком, тому що мені не 20 років, а 30, і все, що біля цього – оптимальний вік, щоб замислюватися і реалізовувати цю історію. В Україні взагалі дуже багато красивих дівчат, тому я думаю, що в цьому плані проблем не повинно виникати", - поділився з журналістами каналу"Україна" Беленюк.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

При цьому, він зазначив, що ще ніколи у своєму житті сильно не закохувався, і йому складно знайти людину, з якою він хотів би провести все своє життя, і виховувати спільних дітей. Постійно відбувалося так, що він починав тверезо дивитися на якісь речі. А те, що раніше змушувало сміятися, починає дратувати.

"У моєму випадку я намагаюся тверезо до цього підходити. І чесно кажучи, не уявляю, що б мені зносило дах. У мене взагалі не було такої любові великої", - каже чемпіон.

У нього були відносини, які тривали п'ять років, але там був більш вільний варіант, через що вони і тривали так довго.

Нагадаємо, що Жан Беленюк не на жарт "зголоднів", олімпійського золота мало

Раніше повідомлялося, що Жан Беленюк прийшов на" побачення " без квітів, але заговорив про одруження

Також, Жан Беленюк зізнався, чи завершить спортивну кар'єру після отримання золота на Олімпійських іграх