У соцмережі оприлюднили дивовижну новину про Меган Маркл і принца Гаррі. З'явилися чутки, що вони планують народити третю дитину.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Здається, в родині Меган Маркл і принца Гаррі буде поповнення! Джерело, близьке до пари, стверджує, що подружжя вже планує третю дитину. Подробиці - за посиланням в описі #меганмаркл #принцгаррі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що публіка досить різко відреагувала на таку новину. Дуже багато людей пам'ятають, як Меган Маркл і принц Гаррі говорили про перенаселення і про те, що вони не планують більше дітей. Аудиторія не змогла пройти повз і написала свої думки з цього приводу.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"А як же проблема перенаселення планети, про яку Меган так багато говорила?", "А як же почесна нагорода, яку вони отримали за те, що відмовилися від ідеї мати більше двох дітей", "вони ж гроші отримали за те, що у них більше не буде дітей", "тільки сьогодні подумала , що, в принципі, цікавих приводів для обговорення Маркл більше немає. Не тут то було вона сама створюють про себе плітки, не важливо які. Головне, щоб про неї говорили", "відмінно. Красива сім'я, нехай народжують", "Меган чекала 40 років щоб плодитися зі швидкістю світла і, здається, її не зупинити. Щороку тепер по дитині буде щоб про неї не забули?", "Хитренькі)))) мітять на землю для багатодітних", "Так Гарік говорив, що земна куля перенаселена!", "А як же вони всі твердили про перенаселення планети? І що більше двох не будуть народжувати", - залишають відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Єлизавета II в черговий раз скасувала різдвяний обід.