Сандра Баллок добре відома своїми ролями в бойовиках і трилерах, і виявляється, що її життя було майже таким же драматичним, як і її новий фільм Netflix «Непрощена».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Сандра Баллок грає засудженого вбивцю в своєму новому фільмі Netflix "Непрощена", який виходить зараз, і виявляється, що її реальне життя майже настільки ж драматична.

Одержимий переслідувачем Сандри, 42-річний Джошуа Корбетт, був засуджений в 2017 році після того, як увірвався в її будинок в Голлівуді ще в 2014 році.

Сандра Буллок

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Під час судового розгляду суд почув дзвінок до служби екстреної допомоги, який зробила Сандра, коли вона зрозуміла, що зловмисник був після того, як їй здалося, що вона почула "як дме вітер".

Було чутно, як вона говорила: "Я в своєму туалеті. У мене є безпечні двері. Я зараз замкнена в туалеті".

Коли приїхала поліція, Джошуа все ще був у будинку, і поліція заарештувала зловмисника, який стискав блокнот з рукописним листом і фотографіями Сандри.

Він не визнав себе винним у зломі її власності і переслідуванні актриси.

Маніяк

У травні 2018 року поліція спробувала оформити ордер на арешт в будинку Корбетта.

Актриса, яка отримала премію "Оскар" і нещодавно розповіла Віллоу Сміт, Джаді Сміт і Едрієнн Бенфілд-Норріс про цей інцидент в розмові з Red Table Talk

Буллок назвав вторгнення порушенням, яке змінило її життя: "Після цього я вже не була колишньою. Я розвалювався. Я не був один з того дня, як це сталося".

На щастя, під час інциденту її сина в будинку не було.

Сандра потрапила в авіакатастрофу на борту бізнес-джета в 2000 році.

Літак

Літак спробував приземлитися вночі в умовах обмеженої видимості 20 грудня, і Сандра, ще один пасажир і два члени екіпажу дивом залишилися неушкодженими.

Літак отримав серйозні пошкодження - повністю відокремився носовий обтічник, частково відірвано праве крило і погнулося ліве крило.

Сандра Буллок

Крім цього, Сандра виховувала прийомних дітей Луї з 2010 року і Лайлу з 2015 року і зізналася, що з раннього віку веде з ним відверті і чесні розмови про расу.

Сандра Буллок

Сандра та її колишній чоловік Джессі Джеймс боролися за опіку над своєю дочкою Санні після того, як її мати була визнана непридатною після багаторазових зловживань наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали новий трейлер з Сандрою Буллок і Бредом Піттом.