Про батька знаменитого співака Стаса П'єхи майже нічого невідомо. Чоловік у вихованні свого сина не брав участі, до того ж співак не носить його прізвище.

Про це повідомляє портал "Мusicislife".

Батько Стаса П'єхи - литовський музикант Пятрас Геруліс. Разом з його мамою Ілоною Броневицькою він недовго прожив у шлюбі. Подружжя розлучилося, коли їх синові був всього рік. Після цього Геруліс повернувся на батьківщину і продовжив займатися музикою, а Ілона Броневицька будувала кар'єру і особисте життя.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

Найбільше часу вихованню Стаса присвячувала його бабуся. Однак, коли співак став старше, він захотів познайомиться з батьком. Мама і бабуся не стала перешкоджати цьому бажанню. Тому підлітку купили квиток на поїзд і відправила до Вільнюса.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Саме тоді Стас познайомився з батьком. Вони змогли подружитися і провели багато часу разом. Після Стас повернувся додому, а наступного разу знову побачився з батьком 23 роки потому. Тоді Пятрас приїхав на концерт сина.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

Хоч батько і син спілкуються рідко, Стас намагається підтримувати батька. Чоловік давно залишив музичну кар'єру і вийшов на пенсію. Повідомляється, що батько Стаса П'єхи живе бідно, грошей йому не вистачає, а харчується він у соціальній їдальні.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

ЗМІ повідомляють, що Пятрас скаржиться, що раніше син відправляв йому близько тисячі доларів на місяць, тепер же всього пару сотень. У свою чергу Стас П'єха зізнався, що перестав відправляти великі суми, коли дізнався, що батько просто пропиває ці гроші.

Нагадавши, онук 84-річної Едіти П'єхи розповів про її важкий стан: "майже не ходить". Зараз легендарна співачка багато часу проводить вдома, і майже не виходить на вулицю

Також Знай писав, суддя Х-фактора Сергій Сосєдов зізнався в романі з українським артистом і давній образі на Аллу Пугачову: досі живе з мамою

Раніше Знай повідомляв, Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього: "це дуже..."