Відомий український гуморист Дядя Жора, справжнє ім'я якого Вадим Мічковський, розкрив свої найголовніші instagram-таємниці.

Про це шоумен розповів у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Дядя Жора активно розвиває свою сторінку в Instagram і має вже понад 800 тисяч підписників. Саме тому він по праву може називати себе блогером. На своїй сторінці він часто показує свою родину, себе та різноманітні гумористичні мініатюри.

Дядя Жора, скріншот

Дядя Жора зізнався, що вже має залежність від Instagram, адже кожен ранок починається саме з цієї соцмережі. В середньому він проводить в соцмережі майже дві години на день.

Шоумен зізнається, що має чимало прихильників в Instagram, однак серед його підписників є і хейтери.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Вони є, без них нікуди. Я ігнорую їх, я пропускаю. Я вже не перший день в шоубізнесі, я такий тертий перець. Розумію, що всім ти подобатися не можеш. Завжди буде дві думки. ", - каже він.

Дядя Жора, скріншот

В повідомленнях дяді Жорі щодня пишуть сотні людей. У цих повідомленнях можуть бути, як слова подяки, так і хейт. З зірок шоумен може листуватися з Анастасією Приходько, Дзідзьо, Лесею Нікітюк та іншими.

Шоумен зізнався, що у нього шанувальники скромні, тому інтимних фото та пропозицій не надходило у повідомлення.

"Голеньких не було, але я прошу, будь ласка, вишліть мені хоч якісь голенькі фото, тому що скучняк взагалі. Присилають просто якісь шутяги, анекдоти", - розповів він.

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора показав, на що перетворився Київ на карантині: "Октоберфест на Борщагівці". Дядя Жора зняв кумедне відео в Києві

Також Знай писав, дядя Жора вийшов під ручку з молодою красунею у весільній сукні: "Люблю". Вадим Мічковський показався з молодою красунею

Раніше Знай повідомляв, дядько Жора зізнався, що може двічі зробити з дружиною в короткій сукні: "Це ж класно?". Дядя Жора привітав українців з Різдвом