Українка, яка отримала свою популярність в мережі завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про недавній науковий прорив.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано 1.2 мільйона осіб, Валерія Лук'янова поділилася фото на тлі новорічної ялинки, де оголила свій плаский живіт і розповіла, що фізики створили лазер для управління антиречовиною.
Виявилося, що дослідники з ЦЕРНу оголосили про успішну реалізацію першого в світі експерименту з маніпулювання антиречовиною з використанням створеної в Канаді лазерної системи. Ці дослідження почалися в 2011 році, тоді фізикам вдалося протягом 15 хвилин утримувати кілька сотень атомів антиводороду в сповільнювачі антипротонів AD.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram


Тепер канадські фізики створили лазер, що дозволяє не просто утримувати антиматерію, а й керувати нею. До того ж це перший випадок, коли вчені застосували подібні методи до антиречовини.

"Крім того, охолоджуючи антиречовину, дослідники зможуть виконувати різні прецизійні експерименти для подальшого вивчення характеристик антиречовини, які можуть пролити світло на фундаментальні основи симетрії нашої матриці. Цікаво, коли ж фізика визнає існування вакууму або ефіру? Тоді б ми злетіли в розвитку різко і швидко. Але напевно в нашій цивілізації цього ніколи не станеться", - зазначила вона.

Нагадавши, Одеська Барбі Валерія Лук'янова розкрила справжні причини старіння, все почалося ще від Адама і Єви: "Гідри Ходячі"

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще