На честь того, що популярній виконавиці Біллі Айлиш виповнилося 20 років, 18 грудня, в мережі показали її найяскравіші образи.

Відповідні пост оприлюднили в акаунті "spletnik" в Instagram.

"18 грудня головній іконі зумерів #Білліайліш виповнилося 20 років. За останній час стиль співачки змінився - серед фірмових балахонів з'явилися бальні сукні і модні зйомки в корсетах. У нашій рубриці "Стиль зумерів і тіктокерів" розбираємо образ Біллі та її б'юті-експерименти - читайте на @spletnik_ru а вам які образи Біллі подобаються більше? #spletnik #spletnikru #billieeilish", - підписали фотографії успішної співачки.

Образи Біллі Айліш завжди дивували людей, однак, вона має мільйони фанатів по всьому світу. Новина, що їй виповнилося 20 років, може здивувати багатьох, так як є люди, які навіть не підозрювали, що така успішна співачка настільки молода. Фолловери залишили свої думки в якості відгуків під знімками знаменитості в соцмережі.

Скрін, Instagram Біллі Айліш

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Ніякий. На вигляд непромита якась", "хіба не зрозуміло ,що дівчинка просто соромилася своїх пишних форм ?", "А виглядає старше", " їй точно 20 років?", "Ніякої", "Круто до 20 років вже досягти багато", "у неї є груди? Не знала", "у неї огидна фігура, скоро зовсім розпливеться ((", "сумна Біллі раніше ми кривлялися під улюблену музику перед дзеркалом будинку, а тепер на цьому лайки заробляють. Пройшла Ера інтелектуальної музики, тепер один тупняк. Хоча...Айліш - не найгірший варіант, якщо згадати, що у нас кумир багатьох – Інстасамка", - пишуть Коментарі люди.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Біллі Айліш стала людиною року.