Відома українська співачка і головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостяка" Злата Огнєвіч перед Новим Роком вирішила стати ще більш стильною і розібрати свій гардероб.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 450 тисяч осіб, Огнєвіч вирішила поділитися кількома правилами для розбору гардеробу з професійним стилістом.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч зазначила, що до приходу стиліста потрібно підготуватися і розкласти речі по стопках, а також виставити взуття та аксесуари. Так буде простіше робити розбір.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Після розбору гардеробу готуйтеся до того, що потрібно дещо докупити 😜 База хороших баєрів у стиліста - мастхев! Якщо вже зважилися на зміни, йдіть до кінця і довіртеся. Навіть якщо речі в хорошому стані, розлучайтеся без жалю, на їх місце прийдуть нові, актуальні", — зазначила Огневич

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч


Також Злата Огнєвіч вирішила поділитися одним з образів. Вона одягла стильний костюм, який складався з топа з рукавами і коротенької спідниці синього кольору. Свій приголомшливий наряд вона вирішила доповнити масивними сережками, які додали ще більшої жіночності.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Нагадавши, "Холостячка" Злата Огневич після розставання з Андрієм Задворним показала справжні почуття: "більше, ніж ми собі уявляємо". Українська співачка заговорила про необхідність підтримки у важких ситуаціях

Також Знай писав, "Холостячка" Злата Огневич прикрила груди тонкою тканиною для більш тісного контакту з людьми: "мимоволі"

Раніше Знай повідомляв, Злата Огневич захотіла стати відомим бородачем, Олексій Дурнєв втратив дар мови: "Б**"