Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка здобула велику популярність завдяки програмі "Ревізор", поділилася новим фото та розповіла, що у житті може бути страшніше за зраду.

Ольга Фреймут має велику армію прихильників, саме томі зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.
Цього разу Фреймут вирішила поділитися новим фото. Зірка позувала на східцях, замріяно дивлячись в камеру. Вона одягла розкішну бежеву сукню з бантом на шиї. Свій вишуканий та жіночний образ Оля Фреймут доповнила мінімалістичними сережками.

Фото зі сторінки Ольги Фреймут

Також Ольга Фреймут вирішила поговорити про байдужість. Зірка переконана, що вона найгірший злочин, який немає жодних доказів. До того ж іноді байдужість гірше за насильство чи навіть зраду.

"Байдужість іноді страшніша за зраду чи насильство. Це той самий злочин, але без доказів", - зазначила Ольга Фреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися". Телеведуча показала, як правильно поводитися за кермом, якщо на дорозі багато хамів

Також Знай писав, топ порад "Ревізора" Ольги Фреймут як підписати листівки: підійде і Дідові Морозу, дитині і навіть бабусі. Ольга Фреймут підказала, кому варто відправити листівку напередодні Нового року

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Ольга Фреймут показала підрослу доньку Злату - від "невинної" крихітки не залишилося і сліду: "Тонни косметики зістарили"