Дружина відомого українського телеведучого та зірки реаліті "Холостячка" Григорія Решетника Христина розповіла, з чим у неї асоціюються новорічні свята.

Христина Решетник активно веде свій блог в Instagram, де має понад 250 тисяч підписників. Тут дружина популярного телеведучого частенько ділиться новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя.
Цього разу вона розчулила своїх підписників милим фото з зірковим чоловіком. На фото подружжя позувало на фоні новорічної ялинки, мило посміхаючись. Для міні-фотосесії Христина Решетние одягла джинси та білу сорочку, її чоловік також позував у джинсах та білій сорочці, поверх якої одягнув синій светр.

Фото зі сторінки Христини Решетник

Христина Решетник зізналася, що дуже полюбляє новорічні свята, адже це час для родини та особливих запахів з якими асоціюється Різдво.

"Мандарини, запах хвої, ялинкові прикраси, смачна домашня випічка і подарунки - ось такі асоціації виникають, як тільки наближаються новорічно-різдвяні свята! Ми з коханим дуже любимо робити подарунки собі, рідним та близьким", - зізналася вона.

Нагадаємо, Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченка: "Як можна було?". Телеведучий в черговий раз заінтригував глядачів перед пост-шоу "Холостячка"

Також Знай писав, Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огнєвіч: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося". Фанати висунули декілька кандидатур на роль наступної "Холостячки"

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Григорій Решетник після "Холостячки" зі Златою Огнєвіч повірив у новорічне диво: "Повсюди..."